Fortsatt husløs til høsten?

Det er ennå rom å hente på Betania Laksevåg - men nå begynner det å haste.

– Vi har fått mange gode søkere, men fortsatt har vi noen ledige plasser. Derfor har vi bestemt oss for å utvide søknadsfristen en kort stund til, sier Torgeir Skrunes, kommende husfar i det nye studentkollektivet i Laksevåg. 

Bedehuset, som i sin tid ble gitt som gave til Indremisjonsforbundet av lokalforeningen, har denne vinteren fått totalrenovert hybeldelen i toppetasjene. Resultatet har blitt 10 moderne hybler med vask på hvert rom, nypusset fellesareal som rommer toaletter, dusjer, kjøkken, stue og vaskerom.

–  Vi er veldig fornøyd med resultatet og det arbeidet som er gjort, sier Anja U. Heggen, adm.leder i ImF.

– Alt er i rute til oppstarten i august. Byggearbeidet er helt ferdig og forrige uke ble nedvasken er tatt av Bibelskolestudenter til inntekt for finnmarksprosjektet. Nå er det bare småplukk, interiør og litt møbler som mangler, men det skal vi få klart, sier Heggen.

I tillegg til småplukk mangler det fortsatt noen studenter for at bo-kollektivet skal bli etter planen.

– Vi har per i dag flest jenter blant søkerne, så noen gutter til, hadde vært flott, sier husfar Torgeir Skrunes, som oppfordrer alle interesserte, både gutter og jenter, til å gå inn på imf.no/betania og legge inn en søknad om bolig. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.